Hør hvordan mine piger har nået deres mål

natasja 31 år

MAlene 47 år

Camilla 28 år


Hvad siger pigerne efter deres forløb?

Marianne

Jeg kontaktede Camille i januar, da jeg havde brug for en, som kunne guide mig til et sundt vægttab. Inden da havde jeg fulgt Camille længe via de sociale medier og syntes rigtig godt om hendes tilgang til træning og hele ideen om en sundere og gladere livsstil. Hun sætter meget fokus på, at det passer til netop en selv og guider en, hvis der er lidt problemer. Samtidig er hun rigtig god til at spørge om kostplan og træningsprogram fungerer for en. Jeg vil klart kunne anbefale Camille som coach, hvis man er på udkig efter en med erfaring og lytter!

Michelle

Har før haft online forløb med andre coaches, men det er første gang det gået så nemt med at få det til at være hverdag og det er så rart ikke at sidde med en masse restriktioner. Selvom du har mange piger på dit online hold, får man virkelig følelsen af at du er der for hver og en af os. Tak for det!

LIVA

Jeg har ikke fortrudt et eneste sekund at have startet i forløb hos dig, og jeg vil 200 % anbefale dig til andre. Jeg er endt i en krop, som jeg har det MEGET bedre i, og som jeg stadig vil arbejde på. Jeg har jo fået en hel kuffert med redskaber til at kunne klare det selv. Jeg er blevet meget, meget klogere på kost og træning, så forløbet har været ALLE pengene værd. Havde slet ikke turde håbe på, at jeg ville komme ud på den anden side med så meget viden og med en markant forbedret selvtillid. Jeg er jo blevet både fysisk og psykisk stærkere. Så tusind TUSIND tak for nu og kæmpe krammer her fra!

6.1.jpg
23.jpg
8.1.jpg

 

Johannes rejse fra 96 til 66 kg

Mød Johanne. Johanne har et brændende ønske om at tabe sig 30kg, og vi tager dig med på rejsen. Med hendes vlog filmer Johanne sin dagligdag helt uden filter.

Som utrænet med en manglende forståelse for kost er Johanne i dette projekt. Min opgave er at undervise Johanne i at det sunde liv ikke handler om at udelukke fødevarer, for det er ikke det der giver en holdbar livsstilsændring. Følg hendes rejse, hvor hun lærer at balancere en travl med en sund livsstilsændring.