Personlig træning

Jeg ELSKER mine personlige træningsforløber - Især fordi vi i et personligt forløb rykker os rigtig meget i forståelsen af hvordan du effektivt træner mod dit mål.

Personlig træning er til dig som ønsker; Øget styrke, En strammere og mere markeret krop, Bedre kondition, Synlige resultater igennem effektiv og korrekt træning, Bedre kropsforståelse eller har brug for at komme i form efter en lang periode uden træning.

Lige meget hvad dit mål er, hvilke niveau du er på, så er vores fokus på dine præferencer, mål, tidsressourcer og tilpasser træningen så den er sjov og ikke en sur pligt. For at være en af mine seje kvinder handler det for mig om at skabe en balance mellem din fysiske og mentale sundhed. En livsstilsændring skal derfor tilpasses dig, dit liv og skabes ved at tilpasse dit livsmønster og hverdag. Det vi spiser afspejler vores følelse af velvære i kroppen. Sundhed handler derfor ikke om at leve restriktivt, sundhed handler om en balance hvor vi skal nyde og leve livet, så derfor rummer det sunde liv også rødvin, chokolade og sushi med veninderne. Livskvalitet er i høj kurs i min bog og derfor tager jeg altid udgangspunkt i dine kostpræferencer.

IMG_8728-680x680.jpg

Vi skal spise det som vi kan lide

Og det som passer ind i en travl hverdag

_1288350.jpg

Skab de resultater du drømmer om

Lad os gøre træning til din tid hvor du får overskud, styrke, bedre kondition og resultat!

9307.jpg

Lad os være realistiske og ikke fanatiske

Livet handler om at nyde og intet skal være forbudt!


Priser

Et personligt træningsforløb er helt personligt! Det skræddersyes efter den enkelte ud fra;

Antal personlig træningstimer, træningsplan, kostplan, ugentlige opdateringer eller personlige ønsker og hensyn. Jeg vil sammen med dig udforme den plan der passer til dig og dit liv, så vi sammen skaber din nye og holdbare livsstilsændring.

Alt personlig træning er i Vesterbronx Gym, København V