CW FORLØB

Til dig som ønsker at opnå et resultat med et målrettet og holdbart forløb der matcher dig! CW forløbet er til dig som ønsker struktur og målrettet planer uden coaching og kommunikation i dagligdagen.

Hvilke forløb passer til dig?

Alle forløber koster 999kr. i måneden, bindingen er 3mdr 

oprettelse 799kr

Hvilket forløb passer til dig?

Har du en drøm om at opnå de resultater som CWpigerne gør? Har du et ønske om at skabe sundere og holdbare vaner i din hverdag? Med almindelig mad, sunde madvaner, struktureret og effektiv træning, med fokus på at det er både realistisk og holdbart og passer præcis til DIG?  

Læs mere

CW Forløb er en løbende abonnements forløb hvor vi hver 4. uge tilpasser dine træningsprogrammer og madplaner så du opnår dit mål, realistisk og holdbart i din hverdag og faktisk både lære og er motiveret hele vejen. Læs mere om de forskellige pakker nedenfor og tøv ikke med at kontakte mig hvis du har spørgsmål. Alle forløb kommer med 25% på Missfit shoppen. (Gælder ikke allerede nedsatte varer).

Bemærk at CW Forløb ikke er det samme som 1:1 coaching, da pakkeforløbet er uden kommunikation i hverdagen.

Fit at home

Kom i form med hjemmetræning fra 3 x 20min i ugen, og sunde madvaner der matcher dig.

Læs mere

Fit at home - forløbet til dig som gerne vil stramme op og/eller tabe dig med hjemmetræning. Fit at Home passer til dig med en travl hverdag og har ikke tid eller lyst til at tage i fitness. Du skal vælge dette hvis dit forkus er at stramme hele kroppen op + mindre fedttab med hjemmetræning.

Du ønsker også at spise helt normalt mad som du kan spise med familie og venner. Bare rolig, der er faktisk også plads til hygge og at være social. Dine opskrifter er almindelige og sammensat ud fra dine præferencer. Du vælger selv hvor mange gange du ønsker at træne i ugen og din træning behøver ikke tage mere end 20min. for at opnå et synbart resultat.

Fit in gym

Få resultat og struktur i din fitnesstræning fra 2 x 45min i ugen, og med nem mad, som passer til dig.

Læs mere

FIT IN GYM - forløbet er til dig som gerne vil stramme op og/eller tabe dig i fitness. Du skal vælge dette hvis dit forkus er at stramme hele kroppen op + mindre fedttab i fitness.

FIT IN GYM – passer til dig som gerne vil starte med at træne i fitness, men er usikker på hvordan du skal bruge redskaberne og ønsker guidens i en effektiv træning.

Men dette er også til dig som allerede går i fitness, men ikke synes du får de resultater som du ønsker – vi laver programmet til dit niveau og mål. Du bestemmer selv hvor mange gange i ugen du vil træne, træningerne er alle bygget op med mine videoer så vi ved at du har den rigtige og optimale teknik.

Dine opskrifter er ganske almindelige og sammensættes ud fra præferencer og mål. Bare rolig, der er faktisk også plads til hygge og at være social – den sociale sundhed er vigtig at pleje for at opnå et holdbart resultat.

Vægttab NU!

Tab dig NU! Bliv motiveret af hurtige resultater, og spis mad du faktisk har lyst til! Med eller uden træning.

Læs mere

Vægttab forløbet til dig som gerne vil tabe dig og bliver motiveret af at se resultaterne hurtigt. Du er klar til at kickstarte dit vægttab NU! Du skal vælge dette forløb hvis vægttab er din første prioritet.

Jeg anbefaler dette forløb til dig som gerne vil smide 6+kg og jeg anbefaler at du fortsætter på et af mine andre pakkeforløber efter 12uger – for at stabiliserer og opnå et holdbart vægttab. Vægttab forløbet er med hovedfokus på din kost og kalorierne, træningen er ikke et must, dog vil vi anbefale du øger din daglige aktivitet og du har mulighed for at få tilpasset et træningsprogram til hjemme eller fitness.

BMK. Vægttab forløbeter med fokus på dit kalorieunderskud og vi forventer du følger madplaner og/eller opskrifterne i 90% af tiden. i dette forløb vil du ligge i et stort kalorieunderskud for et hurtigt og effektivt vægttab.

Bikinifit

Booty i festhøjde – Lær at træne din booty fast hjemme eller/og i fitness. Fokus på booty og opstramning af mave! Resultat uden at unvære hyggen.

Læs mere

Bikinifit er til dig som gerne vil have ekstra fokus på at få din booty i festhøjde, stærk mave og evt. et mindre fedttab (5-10kg). Du skal vælge dette hvis dit mål er at fokuserer på booty og mave + et mindre fedttab.

Træningen er med fokus på den mest effektive træning af booty og den flade mave hvor du faktisk kan mærke og se et resultat af din træning. Vi har fokus på korrekt muskelkontakt og kost som er fleksibel men både er optimal i forhold til fedttab og muskelopbygning. Du lærer også at mad ikke er farligt og vi skal og har masser af plads til hygge og at være social – ingen kvinde kan være lykkelig uden brød med smør og et glas vin i ny og næ. Træningen er enten hjemme eller fitness, det kommer an på hvad der passer dig bedst. Vi justerer træningen til dit niveau dog forventer vi at du minimum kan træne 3 gange i ugen a 60-75min. Du vælger selv om du træner mellem 1-3 eller 4+ gange i ugen.

Dine planer på APPEN

Madplaner sammensat ud fra dine ønsker. Masser af opskrifter. Nye opskrifter og madplaner hver 4. uge. Retter som du kender og nemt kan laves til flere Budgetvenlig og helt almindelig.

Madplaner, Opskrifter, Træningsprogrammer Personlig profil.

Videoer til træningsøvelser så du opnår den korrekte teknik og mest effektive træning.

Opdatering i vægt og billeder, Se din udvikling og bliv motiveret, kryds daglige og ugentlige opgaver af.

Sådan gør du

Vælg dit forløb

Tilmeld dig det forløb der passer til dig. Udfyld spørgeskema og følg min guide til at downloade min APP.

Vi er klar!

Max 3. hverdage efter kan du finde dine nye programmer på din APP og vi er i gang med dit pakkeforløb

Din rejse er startet

hver 4. uge modtager du et nyt spørgskema så vi kan fortsætte din rejse med det bedste resultat og motivation

Find svar på dine spørgsmål her

Fandt du ikke svar på dit spørgsmål? Så skriv til os på info@cwtraining.dk

Du vælger det pakkeforløb som der passer til dig, herefter tilmelder du dig og udfylder spørgeskema som du tilsendes via din mail.
Herefter guides du hele vejen i forhold til downloading af min app.
Max 2hverdage efter du har udfyldt spørgeskema vil du modtage dine planer, både træning og kost. – så er vi igang!

Vi tager højde får udfordringer som delte mavemuskler, knæskader og skulderskader.
Kosten tager vi højde for fravalg af visse madvare, glutenallergi og laktoseintolerence. Er du veganger eller vegetar er det heller ikke noget problem.

Du får 30% rabat på de nødvendige pakker, som kan bruges én gang.
Du får 25% rabat på øvrige redskaber, som ikke er nedsat. Den kan bruges ubegrænset.

Bikinifit Fitness kræver bootybuilder
Fit at gym anbefales der bootybuilder.

Pakker:

Bikinifit hjemme

Fit at home

Alt efter hvilke forløb, så absolut. Det eneste forløb som ikke er fleksibel og må afvige fra madplanen er pakkefoløet “vægttab”. I de andre forløber guider vi dig til hvordan du lærer at være fleksibel i din kost og bliver bevidst om kalorier i madvare og drikkevare – så der er plads til hygge.

Min app hedder beefit og indeholder 1000vis af opskifter som du i forvejen kender. Du har mulighed for at finde din madplaner samt træningsplaner. Træningsplanerne er bygget op med videoer til hver øvelse, vi vil nemlig rigtig gerne have du bliver dygtig til at træne, forstå teknik og blve selvsikker i din effektive træning.
I appen kan du også uploade billeder, tracke din udvikling og opdaterer med vægt. I min APP er der også en chatfunktion, men denne er ikke aktiv i pakkeforløberne.

Hver 4. uge får du tilsendt et spørgeskema til at yilpasse dine nye programmer og nye opskrifter. Dette sikre os at du konstant udvikler dig og dine planer er målrettet dit ønske og mål.

Beskrivelsen i pakkeforløberne beskriver mulighederne og forventningerne til træningen i forløbet. Men som udgangspunkt skal du aldrig træne mere end du har tid til og som er realistisk i din hverdag. Træning skal give overskud og glæde, ikke dårlig samvitighed eller forbindes med noget dårligt pga. manglende tid.

Det skal du absolut ikke. Vi ved at gode kostvaner ikke holder hvis du skal købe en masse madvare ind og lave mad, du normalt ikke ville spise. Brug spørgeskema til at beskrive hvilke madvare som er almindelige og nemme i din husstand, så vi kan lave en madplan der passer ind i dit hjem.

Det kan du sagtens, der vil altid være “noget” man skal og måske det som gør man aldrig rigtig synes det er det rigtige tidspunkt. Men du kan sagtens holde ferie eller tage et par dage OFF, det ændre ikke noget i det store billede.

Bindingen er min. 3mdr – herefter kan man frit opsige. Du opsiger kun ved at sende en mail til info@cwtraining.dk – opsigelsen er en mdr plus løbende, så ønsker du kun at bruge din træningspakke i bindingsperioden, skal du opsige dette måneden inden bindingen stopper.

Efter køb af pakkeforløbet kan du ikke opsige da dine træningsplaner er et produkt lavet ud fra dit mål og krav. Bindingsperioden på 3mdr. er derfor gældende.

Du indtaster dine kortoplysninger og herefter trækkes beløbet hver måned så det skal vi ikke bekymre os om.

Kom i gang nu som vores piger