camille_smil.jpg

HVEM ER JEG?

Jeg hedder Camille Wagner – Jeg er personlig træner, kostvejleder og holdinstruktør. Jeg er tidligere bodyfitness-atlet, og jeg har selv dyrket styrketræning i mange år. Jeg har skabt CW Training, fordi jeg gerne vil videregive min kærlighed til det sunde liv med træning, der tager udgangspunkt i din livsrytme og med enkle kostplaner uden regler og forbud. Balance er et nøgleord i vores samarbejde. Balance mellem træning og fritid og balance mellem sundhed og nydelse. Jeg er her nemlig for at hjælpe dig med at nå dine mål. Det sker ikke, hvis ikke der er respekt for dit liv. Det skal en positiv oplevelse at vælge et sundt liv.


“Min mission er at give mine klienter de redskaber de mangler til at opnå et sundt sind og sund krop”


Sundhed er individuelt


Vi bliver konstant bombarderet med mere eller mindre lødige informationer om, hvad sundhed egentlig er. Forskerne bliver hele tiden klogere, og det kan være svært at holde trit med udviklingen. Den ene dag kan medierne fortælle, at noget er det rene gift for dig – den næste dag er det pludselig det bedste, du kan gøre for din krop. Og på de sociale medier deler familie, venner og kolleger hjemmebagte filosofier og ideer om, hvad der give vægttab, booste muskelopbygningen eller sætte fut i forbrændingen. 

Alt i alt oplever du sikkert en uendelig strøm af viden, der forvirrer mere, end den gavner.

Jeg har selv været med på den ene kost- og træningsbølge efter den anden. Der var low-carb og højintensitetstræning. I en lang årrække var kulhydrater bandlyst i min kost, samtidig med at jeg styre udenom fedtet og fyldte motionstiden med dødssyg cardio-træning. Alligevel opnåede jeg aldrig den krop, jeg stræbte efter. Jeg ville være tonet, opstrammet og sund – men i virkeligheden var jeg alt for tynd og min krop nærmest skrællet. Og jeg var alt andet end sund.

Derfor besluttede jeg mig for at uddanne mig selv i træning og kost. Jeg ville vide, hvordan de to ting påvirker hinanden, og hvordan vi får det bedste ud af begge dele. 

Jeg begyndte at dyrke styrketræning mere intenst, og jeg omlagde min kost, så den blev mere varieret. Der blev plads til både kulhydrater, protein og fedt – for jeg lærte, at vi har brug for det hele. Og pludselig kom resultaterne! Jeg blev stærk, min krop blev strammet op, jeg fik en rund numse og en markeret mave. Der skulle flere kalorier og flere tunge løft til. Rigtigt tunge løft.

Min personlige rejse har formet min sundhedsfilosofi: Sundhed er at leve et liv, hvor du er glad, føler dig godt tilpas i din krop og kan mærke, at krop og sind er i sync. Men vigtigst af alt har jeg lært, at sundhed er individuelt, for vores behov, tid og personlige ressourcer er forskellige. Det er derfor, jeg tilbyder individuelle trænings- og kostprogrammer. Når det gælder et sundt liv, er der ikke noget, der hedder ‘one size’!

Min filosofi som sundere livsstil

9212.jpg

Jeg har en helt klar overbevisning om hvordan en sund livsstil er skruet sammen, hvordan du opnår holdbare resultater og nye vaner som en naturlig del af din hverdag. Jeg arbejder med ægte mennesker, mennesker som elsker livet og er træt af at sundhed bliver gjort til en overordnet formel som de ikke føler de kan leve efter. For mig er det sunde liv individuelt og det handler om at tage udgangspunkt i de forskellige parametre som gør sig gældende i den enkeltes liv.

Det nytter ikke at tro at forbud, regler og restriktioner har noget med et sundt liv at gøre ?! Fortæller jeg dig hvad du SKAL og hvad du IKKE MÅ - så holder dette ikke på sigt, ikke i et liv som skal indholder spontanitet og livsglæde.

Det sunde liv er en følelse af velvære, følelsen af man har det godt i kroppen som er i balance med sindet. Sundhed er ikke en liste med forbud som dræner dig for livsglæde - sundhed handler ikke om at gøre alting op i “usund” og “sund” som blot medfører en “alt eller intet” mentalitet - ja den kender de fleste vist! Der findes i min verden ikke usund mad men blot usunde madvaner og det er præcis det mine klienter skal lære. De skal lære at være kostbevidste, finde ud af at kulhydrater ikke er farlige, at de ikke skal forbyde dem selv hverken vin, chokolade eller leve af ensformighed - det samme gælder ens motionsvaner. Det hele skal justeres så det passer til DIG - for du er unik og dit liv er enestående. Men du fortjener at leve dit liv fuldt ud, du fortjener at heppe på dig selv og have en krop som du har det fantastisk i, både med og uden tøj. Hos mig kan du ikke fejle! At fejle er at lære og ved mig lære du at viden giver tryghed, og igennem viden lære jeg dig at leve et liv uden dårlig samvittighed, uden tvang og forpine dig selv igennem latterlige slankekure og uholdbare livsstilskure - så hvis du er klar til en liv med glæde, spontanitet og fleksibilitet - så er du måske klar til et samarbejde med mig.