CW Bootcamp

STARTER
Snart
Dage
Timer
Minutter
Sekunder

DIT MÅL I FÆLLESSKAB MED ANDRE Få dit bedste resultat nogensinde på bare 12 uger 💚

12 uger
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Tilrettelagt undervisningsforløb til en almindelig hverdag

Træning og kost

Ugentlige træningprogrammer Ugentlige nye opskrifter som er nemme og familiens favoritter Simpel madplan som er håndgribelig Personlig profil på min app med ugentlig opdatering og feedback + justering Mulighed for support via personlig chat med Camille

Læring for livet

Madstres? Sundhedsforvirret? Hvad er sundt og hvad er ikke? Du vil i 12uger ugentligt bliver undervist i hvordan vi skaber et sundt resultat, både fysisk og psykisk. Vi skal lære hvad der passer til den enkelte og blive kloge på hvordan man lever et helt almindeligt liv, en sund og nem hverdag, mere energi, motivation, lærer at sundhed også er at tage på ferie og være social. Vi skal lære at træning ikke handler om slid og slæb, ferie handler om at nyde og slappe af og vi skal have slettet ideen om slankekure, sundt/usundt og alt eller intet mentaliteten.

fællesskabet

Vi er alle på en rejse, mod vores egen sundhed. Sammen vil vi få udfordringer og undervises inde i vores fællesgruppe. Denne lukkede gruppe styres af Camille, hvor både hun og i vil dele jeres hverdag, støtte, motiverer og inspirerer hinanden.

Fordi det skal være nemt, ukompliceret og holdbart.

Mad skal være normalt!

Du skal ikke spise mad du normalt ikke ville, du skal ikke bruge en formue på dit madbudget heller. Du skal nemlig lære at mad skal være nemt, ukompliceret og holdbart. Ud over en nem simpel madplan får du også ekslusivt hver måned et opskrifthæfte med mine egne lækre og velsmagende opskrifter. Du vil lærer at du aldrig skal have dårlig samvittighed over mad og at mad der smager godt giver dig resultat og livsglæde

Din egen brugerprofil

Alt er samlet i min app - også din personlige profil hvor du opdaterer mig en gang i ugen, hvor jeg følger dig i hverdagen, coacher dig og hjælper dig i din hverdag med de udfordringer du oplever.

Træningsprogrammerne

Dit træningsprogrammet bliver tilpasset hvor mange gange i ugen du træner. Ens for alle træningerne er at det er derhjemme og kun med brug af missfit redskaber som du får 25% på. Træningsprogrammerne er ikke skræddersyet men tilpasset så du får en effektiv træning på kun 15-20min af gangen. Hver 4 uge modtager du et nyt program så du hele tiden udvikler din styrke og resultat.

Fællesskabet

Det er din sundhed og dit mål, rejsen for dig er tilpasset din hverdag. Fællesskabet er en vigtig del af rejsen for her spare vi, støtter og inspirerer hinanden i hverdagen. Hver uge har vi fokus på emner og udfordringer som du oplever i hverdagen - på den måde lærer vi hvordan vi rent praktisk skaber holdbare løsninger som gør at du finder en sund balance i dit liv.

Læringsforløbet

12 uger struktureret undervisningsforløb med øvelser og læring indenfor: 

Sådan får du en plads

Tilmeld dig direkte her på siden

Efter betalingen får du tilsendt et spørgeskema, så hvis du har nogle særlige hensyn eller præferencer skriver du endelig det hele ned her.

udfyld spørgeskemaet og smil

Du har fået en plads og lige straks vil du modtage dine programmer. Men først skal du downloade min app, bare rolig - du får alle informationer på din mail hvordan du gør det.

Din rejse er nu startet!

Din forløbsplan er klar, du er klar, vi er klar - vi er i gang!

Jeg har de absolut bedste klienter!

Vi har kun én ting i fokus og det er dig! Vi gør alt for at du skal være tilfreds og komfortabel gennem hele forløbet.

Jeanette BorgenAnmeldelse fra Trustpilot
Læs mere
Girl in a jacket

Intet mindre en 5 stjerner! Jeg har været i det fedeste Bootcamp forløb hos Camille og hendes fantastiske team af kvinder. De ved 100% hvad de taler om, de har styr på det de laver og deres resultater er både blomstrende for krop - sjæl og fremtid! Jeg skal uden tvivl på et forløb igen, mest fordi jeg er vild med deres opbakning, tips, udfordringer, opskrifter, samtaler, træningsplaner og bare deres personligheder! Hvis du er i tvivl om noget med kost, krop, træning eller kalorier så er de kvinderne der kan hjælpe!
ChristensenAnmeldelse fra Trustpilot
Læs mere
Girl in a jacket

Har været tilmeldt 12 ugers bootcamp forløb og selve forløbet og camille+team får mine kæmpe anbefalinger! Nemt overskueligt og lige til forløb - med godt udbytte 😉 appen er let og overskuelig og træningen er nem at navigere i, både fordi der er detaljeret program og ligeledes videoer til korrekt udførelse. Cw holder hvad der loves - et forløb som er nemt, overskueligt og holdbart! Det er ingen slankekur med stamme restriktioner - men derimod en kæmpe oplysning, læring, bevidsthed og nysgerrighed... Læs mere på trustpilot.
Marianne NielsenAnmeldelse fra Trustpilot
Læs mere
Girl in a jacket

Nemt, ukompliceret og holdbart er mottoet hos Camille og teamet det holder 100% Jeg har igennem mit 5 måneders forløb fået tilegnet mig lidt nye vaner i mit madunivers, nemlig og være nysgerrig på hvad der står på bagsiden af varerne. Jeg går ikke ned på smagen, men gerne på kalorierne. Hjemmeøvelserne er perfekte i mit aktive udeliv da det kun kræver elastikker og håndvægt. Så alt motion foregår ud i haven/naturen. Der er altid hjælp og hente hos Teamet både hvis man hænger i det med træning eller mad så kommer der kyndig hjælp omgående.. Læs mere på trustpilot.
HelleAnmeldelse fra Trustpilot
Læs mere
Girl in a jacket

Cwtraining kan 100 % anbefales!!! Jeg har haft det bedste forløb hos dem og de er guldpiger!. Jeg har fået så mange gode redskaber og motivation til, at begynde at gøre noget godt for mig selv. De er så gode til at sætte mål, og så få de en på rette kurs igen, når man ikke lige synes det går som det skal. Det gode ved det hele er ,at man ikke skal spise alt mulige mærkeligt, og at det hele er meget afslappet.
Nicole HinrichsenAnmeldelse fra Trustpilot
Læs mere
Girl in a jacket

Kan varmt anbefale et forløb ved Camille og hendes team!😍 Meget lærerigt forløb, med lækre opskrifter og kalorielette lækkerier til den søde tand🤤 Teamet tager en i hånden og motivere når det til tider kan være svært at holde tungen lige i munden. Jeg har gennem forløbet fået en helt anden tilgang til mad, er blevet meget mere bevist om hvad jeg putter i munden, og ikke mindst nysgerrig på hvad der er i de forskellige fødevare🤩
Laura EnnéAnmeldelse fra Trustpilot
Læs mere
Girl in a jacket

Nemt, ukompliceret og holdbart er lige dét CW training tilbyder dig! Så hvis du er på udkig efter et livsstilændrende forløb, der både holder t og som er nemt og hvor er træning ikke tager mere end 15 min. - altså en der passer ind i en travl hverdag, så er det her du finder det. Jeg har i mit 4 måneder lange forløb fået tilegnet mig en masse inspiration, motivation, bevidsthed om hvad jeg rent faktisk propper i munden og de fedeste hjemmetrænings øvelser, som jeg fremadrettet vil tage med mig... Læs mere på trustpilot
Sarah RasmussenAnmeldelse fra Trustpilot
Læs mere
Girl in a jacket

Super-coachen 🤩 Hun har formået at sparke mig i gang og smide 12 kg på 4 mdr - helt uden de vilde restriktioner og regler 😍 Kan kun anbefales!
Henriette HolmAnmeldelse fra Trustpilot
Læs mere
Girl in a jacket

Virkelig et godt forløb. Alt tilpasset til hvad jeg havde brug for. Der er altid støtte og alt fungerer. Appen fungerer med al kommunikation og det er altid i en konstruktiv tone med opbakning og råd til at holde fast. Så livsglad et team der smitter så meget af - det er helt umuligt ikke at lade sig rive med i den glæde til livet🤩
PiaAnmeldelse fra Trustpilot
Læs mere
Girl in a jacket

Kan varmt anbefale Camille og Team.super professionelt , lækre opskrifter , træning der bliver tilpasset , og en varm og ægte interesse i DIG som person og i at det skal lykkes for DIG at komme i mål med dine resultater. Jeg troede aldrig jeg kunne tabe mig igen , efter sygdom og overgangs alder ,tabte 18 med hjælp og yderligere 2 efterfølgende. Jeg er nu nede på min ungdoms vægt , har det dejligt i min krop og næsten vigtigts af alt , jeg er blevet gode venner med og meget klogere på MAD … så - spring på hvis du overvejer det , det kan kun blive godt 🌸
Michelle JulAnmeldelse fra Trustpilot
Læs mere
Girl in a jacket

Er så glad for jeg besluttet mig og tog mig sammen til at tage et forløb hos Cwtraining 🤩 🤩 havde aldrig troede det kunne lade sig gøre at jeg kunne tabe mig havde prøvet så mange kostplaner og personlig træner og ente altid med jeg gav op på træningen, men takket være Cwtraining så fandt jeg glæden i at træne og lærer en masse lærrige ting Og det resulteret i efter jeg havde været i 3 måneders forløb hos jer tabte jeg 10 kg 😊 er super taknemlig for jeres hjælp😊🌸
Maiken JonassenAnmeldelse fra Trustpilot
Læs mere
Girl in a jacket

Jeg har haft et forløb på 4 måneder - jeg har fået alle de rigtige redskaber og en altid hurtig respons tid ❤️ Jeg kan kun give en kæmpe anbefaling. Jeg overvejede et forløb igennem flere år ved CW og det eneste jeg fortryder er at jeg ikke gjorde det noget før. Intet mad er forbudt og det at have lært at navigere i det og ikke længere have dårlig samvittighed, det er en kæmpe frihed!
LineaAnmeldelse fra Trustpilot
Læs mere
Girl in a jacket

Jeg har været i et 3 måneders forløb, da jeg trængte til at stramme op. Jeg havde været igennem et større vægttab og havde brug for hjælp til at komme i gang med opstramning. Jeg har fundet glæden ved træning, og forløbet har været så behageligt. Søde mennesker, der altid bakker en op. Jeg er så tilfreds og kan kun anbefale det til andre!
Michell KirkegaardAnmeldelse fra Trustpilot
Læs mere
Girl in a jacket

Hvis man som kvinde skal have en online træner, så tager man Camille og hendes team! De varmeste anbefalinger herfra, de er menneskelig, forstående, hjertelige og skam os bestemte når der er brug for det 😍 De hjalp mig med at finde vejen til min sundhed og hvordan jeg skal navigere i alt det med mad og træning. Af hjertet tak!
Christina HenriquesAnmeldelse fra Trustpilot
Læs mere
Girl in a jacket

Alle burde tage et forløb hos Camille/CWtraining ♥️💪🏻Der er ingen undskyldning for ikke at komme i dit livs form og få en 🍑 i festhøjde. Selv med en travl hverdag, lykkes det Camille at skræddersy det perfekte program med de lækreste madplaner - så jeg nu er i mit livs form.

Camille og hendes team er guld værd og får min varmeste anbefaling. 🥰💪🏻😘
ChristinaAnmeldelse fra Trustpilot
Læs mere
Girl in a jacket

Jeg har deltaget i et forløb, hvor jeg nu har opnået alle mine mål. Jeg har fået en viden om kost og træning, jeg aldrig før har haft. Dette har været en rejse, hvor hver en krone, har været det hele værd. Camille er fantastisk, direkte og omsorgsfuld. Jeg kan kun anbefale et forløb hos CW-training.
SetarehAnmeldelse fra Trustpilot
Læs mere
Girl in a jacket

Jeg vil helt klaret anbefale Camille, og hendes team da de virkelig har styr på deres kram. Jeg har været ved en anden coach før, og jo jeg fik også resultater der - men jeg var personlig utrolig importeret over alt den bag arbejde der lå ved at have Camille som coach. Jeg har ikke kun fået resultater her , men jeg er blevet klogere og jeg har lært om hvorfor og hvordan ! Jeg er følte faktisk at “ someone cared” jeg var ikke bare en blandt bunken. Så tusind tak for den gode oplevelse
Tidligere
Næste

Find svar på dine spørgsmål her

Fandt du ikke svar på dit spørgsmål? Så skriv til os på info@cwtraining.dk

Velkommen

Forløbet, 12 ugers bootcamp, er til dig som gerne vil lærer om madro og træning som fungerer realistisk i din hverdag. Dette forløb er til dig som gerne vil på denne rejse med andre kvinder og se ren værdi i fællesskabet, støtte, sparring og motivation.

I alle forløber ved CW Training oprettes du som bruger på vores APP. 
Her har du adgang til alt! Alt fra din private brugerprofil, chat og support med Camille, check ins med din opdatering, graf over din udvikling og meget mere. Du har også adgang til fællesgruppen hvor i hver uge modtager udfordringer, læring, træningsprogrammer, madplaner og sammen støtter, inspirerer og motiverer hinanden. Camille vil styrer inde i gruppen og dele hendes egen hver samt sjove og lærerige udfordringer hver uge. 

Forløbet er bygget op over 12 uger så du undervejs lærer at blive selvstændig, opnår en forståelse for kost og træning, som gør du kommer i mål og dette matcher din hverdag. Vi vil hver uge sætte fokus på de udfordringer og dårlige vaner som spænder ben for at du hidtil har opnået en sund balance i hverdagen. Vi vil i fællesskab løse opgaver og du vil individuelt finde din løsning, sammen med os. Vi ønsker at alle vores bootcamp deltagere opnår en holdbart livsstilsændring som giver selvtillid, glæde og en hverdag som passer til den enkelte.

Kommunikation

Fællesskabet er her vi alle sammen kan dele, spare og motiverer hinanden i hverdagen. Alt fra at stille et spørgsmål ud i plenum om hvordan de andre deltagere omgåes en udfordring i hverdagen, til at dele billeder af din træning, gode tilbud i netto eller opskrifter.
Men det er også her Camille ugentlig kommer med øvelser, opgaver og små lektier til jer hver i sær. Denne undervisning er nøje tilrettelagt så vi ved du går igennem et 12ugers læringsforløb med målet om resultat men også en realistisk og holdbar livsstil i balance.

Din personlige profil deles ikke af andre end Camille og dig. 

Fællesgruppen er åben alle dage, Camille kigger også forbi. Men fast er det tirsdag og torsdag du vil få personlig coaching som kun er dig og Camille. 

Tirsdag og Torsdag har du Camille på din private profil, med feeback, sparring, coaching og opdatering. 

Efter hver del af vores forløb afholder vi et evalueringsmøde online via GOODLE MEET. 

 

Træning

(Programmets opbygning, muskelkontakt, hviledage, pauser, sæt samt skader)

Vores bootcamp er allerede planlagt, det er træningen også. 

Da forløbet og træningen allerede er skræddersyet selve forløbet, vil vi kunne tage hensyn i et begrænset omfang af skader/udfordringer.
Har du problemer med:
Knæ, Skulder eller delte mavemuskler, så tager vi højde for dette. 

Tilpasset træningsprogram betyder at der vil være 2 forskellige hjemmeprogrammer hver 4. uge. Programmerne er til dig der træner 1-3gange i ugen og til dig der træner mere. Derudover vil der ugentlig udgives et nyt træningsmodul. Camilles træningskoncept som er en 10min træningsvideo hvor du træner “1:1” med Camille 

Vi benytter og af missfit redskaberne til hjemmetræningen og du får 25% på alle redskaber under hele forløbet. 

Træningerne er alt fra 1-3 gange eller 4-6gange i ugen, af 30-45min varrighed i fitness og 20-30min varrighed til hjemmetræningen.

Madplan

(Simpel madplan og opskrifter)

Vi vil gerne lære dig at der ikke findes forbudte madvare og vi ønsker at du slipper for madstress, lærer at spise uden det er kompliceret og at nyde livet.I bootcamp forløbet modtager du en simpel, standard madplan som er udregnet til dit mål. Den simple madplan deler madvarerne ind i kategorier, det skal du slet ikke tænke så meget over. Vi går ikke op i macro (fordeling af fedt, protein og kulhydrat), men blot om du overholder dine daglige kalorier. Så kategorierne er er kun ment til at du kan gøre det nemmere at spise varieret.Ud over den simple madplan har du også mulighed for at få madplaner med opskrifter. Du modtager nyt opskrifthæfte hver 4. uge – Camille tager selvfølgelig højde for allergier og præferencer.I bootcamp forløbet vil du også ugentlig modtage flere af CW Livsstils opskrifter, som både kan spises af voksne og børn!

Det kan du tro! Vores mad skal passe til dit liv og hvad der er normalt for dig/jer. Spiser du mad som ikke er almindeligt for din hustand og hverdag, så bliver det både kompliceret og uholdbart.

Nej, vi tager udgangspunkt i hvad der er normalt for dig. Vi går også op i budget. Mad skal kunne bruges i flere sammenhænge, gerne kunne fryses til de travle dage og være billigt.

stort opskrifthæfte hver 4. uge  og ugentlig får du nogle af Camilles særlige opskrifter. 

Kostvaner

(Madvaner i hverdagen, kalorietælling og sociale sammenhænge)

Vi elsker fest og glade dage med mennesker som giver os gode minder. Livet skal være en stor taske som er prppfyldt med gode oplevelser, grin og minder. Så der skal og er plads til at nyde at være social. Vi hjælper dig til at gøre plads til dette og du kommer aldrig nogensinde til at have din egen madpakke med når du skal være social.
Fordi man spiser lækker mad, drikker vin og elsker søde sager, så er det ikke endbetydende med du ikke kommer i mål. Du kommer ikke i mål ved at afskærer det du kan lide – for det er i sidste ende ikke holdbart.

Det kedelige

(Betingelser, Betaling og binding)

Betalingen trækkes automatisk via det tilmeldte kort. Mister du kortet eller får nyt kort er det vigtigt du oplyser os herom så vi kan tilknytte det nye kort og betalingen kan trækkes rettidigt.
Camille kontakter dig hvis betalingen ikke går igennem og så løser vi det. (Du betaler pr. mdr – 1399kr i md. + oprettelses gebyr på 799kr )
Manglende betaling, efter 3 dage sendes en reminder, for hver 3 dag derfra sendes en rykker med + 200kr. Hvis der ingen reaktion er sendes sagen til inkasso. 

Forløbet løber over 12uger og dette er bindingen. Du har mulighed for at fortsætte videre efterfølgende til en billigere pris.

Bootcampen stopper automatisk efter 12uger og kan ikke opsiges i denne bindingsperiode.