TIlmeld dig inden d. 12/11 og spar 400 kr. i oprettelse!

Fit at home
Bootcamp

12 ugers struktureret bootcamp til dig som gerne føle dig tilpas i din krop med en nem, ukompliceret og holdbar livsstil, der matcher dig!

78% har prøvet kostplaner eller slankekure som ikke holdte i længden

Opnå dit hidtil bedste resultat på blot 3 måneder

med Fit At Home Bootcampen

Det får du med Fit At Home

Fordi det skal være nemt, ukompliceret og holdbart.

Mad skal være normalt!

Du skal ikke spise mad du normalt ikke ville, du skal ikke bruge en formue på dit madbudget heller. Du skal nemlig lære at mad skal være nemt, ukompliceret og holdbart. Ud over en nem simpel madplan får du også ekslusivt hver måned et opskrifthæfte med mine egne lækre og velsmagende opskrifter. Du vil lærer at du aldrig skal have dårlig samvittighed over mad og at mad der smager godt giver dig resultat og livsglæde

Din egen brugerprofil

Det hele er samlet i min APP hvor du kan følge din egen udvikling, hvor du har din kommunikation med mig og mit team samt adgang til vores fællesforum med de andre bootcamp kvinder.

Træningsprogrammerne

Dit træningsprogrammet bliver tilpasset hvor mange gange i ugen du træner. Ens for alle træningerne er at det er derhjemme og kun med brug af missfit redskaber som du får 40% på. Træningsprogrammerne er ikke skræddersyet men tilpasset så du får en effektiv træning på kun 15-20min af gangen. Hver 4 uge modtager du et nyt program så du hele tiden udvikler din styrke og resultat.

Fællesskabet

Det er din sundhed og dit mål, rejsen for dig er tilpasset din hverdag. Fællesskabet er en vigtig del af rejsen for her spare vi, støtter og inspirerer hinanden i hverdagen. Hver uge har vi fokus på emner og udfordringer som du oplever i hverdagen - på den måde lærer vi hvordan vi rent praktisk skaber holdbare løsninger som gør at du finder en sund balance i dit liv.

5/5

Det siger mine tidligere klienter

Tilrettelagt undervisningsforløb fordelt over 3 faser

Måned #1

Fokus på de små forbedringer i hverdagen som gør den store forskel

Måned #2

Vi skal lære at tælle kalorier og blive dygtige til at skabe muskelkontakt i træningen for det bedste resultat

Måned #3

Du er blevet rigtig dygtig på nuværende tidspunkt og lært en masse, nu er det tid til at lære at holde fast i de gode vaner

Sådan kommer vi igang

Det første skridt

Du vil modtage et link til et spørgeskema straks efter betallingen, udfyld det nøje og vælg dine egne præferencer så vi kan tilpasse bedst muligt.

Let's go!

Vi er nu klar! Download min app og 1 arbejdsdag efter din udfyldelse af spørgskema har jeg dine planer færdige og vi er i sving.

Din rejse er nu startet!

Din rejse er nu startet og du vil nu starte din livs rejse sammen med mig for at opnå dit mål - glæder mig helt vildt!

Tilmeld dig nedenfor og få en uforpligtende samtale med mig!

Det får du:

Indtast dine informationer her:

Find svar på dine spørgsmål her

Fandt du ikke svar på dit spørgsmål? Så skriv til os på info@cwtraining.dk
Forløbet passer til alle der har et ønske om at ændre deres livsstil, men lige mangler et skub i den rigtige retning! Vi har både unge, mødre, ældre, karriere kvinder, alle sammen med det samme ønske om at ændre deres livsstil til det bedre, og blive en bedre udgave af dem selv!
Forløbet fungerer sådan at du har din egen brugerprofil på min app, hvor alle mad og træningsplaner også ligger, det er ligeledes herinde vi kommer til at have kontakt ved din opdateringsdag, hvor vi giver konstruktiv feedback, masser af ros, og en motivationsbooster til at fortsætte i den kommende uge! Det er også ved din opdateringsdag, at der laves justeringer i træning/kost!
Du skal træne det antal dage i ugen som er realistisk for dig og din hverdag, om det er 1-3 gange, eller 4-6 gange i ugen er helt op til dig selv! Træningsprogrammerne er tilpasset din tid ca. 20 min pr. gang, og opbygget med video, så du ikke er i tvivl om hvordan du udfører det. Du får ved opstart en kode på 40% som du kan bruge til indkøb af udstyr på Missfit.dk, denne kode må kun bruges af dig.

Ligesom i træningsdelen er det vigtigste vedr. din kost, at det er realistisk for dig, vi er ikke ude på at lave drastiske ændringer i bestemte fødevarer der lige nu findes i dine køkken/køleskabe derhjemme! Der er IKKE noget der er forbudt her, man må spise alt, det hele handler om mængderne af det!

Du har både en simpel madplan, med alle de fødevarer man normalt støder på i løbet af hverdagen som du selv kan sammensætte, denne fungerer rigtig godt i en travl hverdag, og passer både til karrierekvinden, hustruen/moderen, eller hvis det bare skal gå lidt hurtigt!

Samt en personlig madplan med retter som vi udvælger til dig via. biblioteket i Lenus.

Udover dette tracker vi kcal i appen Lifesum, hvilket giver en enorm frihed ift. alle fødevarer, og er en super god læring ift. værdien af en kalorie!

Udover dette følger der juleopskrifter når vi når dertil og inspiration til nemme mellemmåltider!

Du lærer at navigere i kalorier, fødevarer, og hjemmetræning.

Du lærer at prioritere dig selv, uden at det koster dig tid med familien, og uden at det skal være en sur pligt at spise lækre gode fødevarer, og få rørt sig i hverdagen!

Du lærer udover dette at få planlagt og struktureret dine uger ift. de mål du har sat dig, så det giver de holdbare resultater som du ønsker dig!

Hver tirsdag eller tordag, kommer an på vores opdateringsdag. Du opdaterer kl 12.00 og modtager feedback fra teamet senest 24timer efter din opdatering. I din opdatering har du mulighed for at stille private og personlige spørgsmål til os. Dette besvares kun i vores egen chat ogkan ikke ses i fællesgruppen. Vi har derfor en ugentlig check in og personlig support.
De eneste der har adgang til din profil er dig selv, Pernille, Sally og Camille, du skal aldrig være nervøs for at andre ser dine data eller billeder! Vi deler ikke billeder uden samtykke.
Det handler om din sundhed, individuelle sundhed men sammen er v stærkest og sammen støtter, motiverer og inspirerer vi hinanden. Det er også sådan boorcampen er bygget op. Flere gange i ugen vil Camille sende fællesvideoer ud med hverdags tips, inspiration og små opgaver og lektier til dig, så vi i fællesskab bliver klogere, mere bevidste og nysgerrige. Fællesskabet er åbent 24/7 og Camille tjekker selv ind dagligt i hverdagene og følger med samt besvare generelle spørgsmål.

Som sagt har du din egen brugerprofil på min app, det er som beskrevet tidligere her vi samler ALT info, planer, og kommunikation.

Der vil i forløbet være fokuspunkter og læringsopgaver hver uge, som gør dig selvsikker i kost og træning. Struktureret og håndgribelig redskaber som du nemt kan bruge i din hverdag.

Månedlige nye træningsprogrammer til din effektive hjemmetræning.

Øvelser som gør det nemt for dig at træffe de gode sunde valg – også i en travl hverdag.

Værktøjer til at leve sundt uden at gå på kompromis. Samt mulighed for sparring og inspiration i vores fællesgruppe og månedlige konkurrencer.

999,- pr. måned + 799 i oprettelse (engangsbeløb).

Vi sender inden opstart et betalingslink hvor du tilknytter dit kort, herefter vil betalingen blive trukket hver måned.

Bindingen på vores bootcamp forløb er 3 måneder, det er også så længe som vores forløb varer.

Det kan du tro, vi kan både tilpasse den personlige madplan efter allergier, præferencer mv. og det samme gælder selvfølgelig træningsprogrammet som bliver justeret ved din opdatering ift. skader og andet.

Du får dog mulighed for allerede at oplyse om skader/mad præferencer i dit spørgeskema, så dine opstartsplaner matcher dig fra start!

Som beskrevet tidligere er der ikke noget i vores forløb man ikke må, man kan ikke være en lykkelig kvinde uden brød med smør, vino, og masser af hygge! Vi lærer dig i vores forløb både at pleje din mentale, sociale og fysiske sundhed, og derfor kan man ikke undlade sociale arrangementer/fester, ligesom at der også altid er plads til at tage på weekendture, eller ferie.