Camille Wagner Training

CW forløb

SIDSTE CHANCE
for forløb med mig
Forløbet jeg tilpasser DIG og ikke omvendt!
Forløbet jeg tilpasser DIG og ikke omvendt!
Tilmeldningen
starter om

Begrænset pladser, fyldes alle pladser
inden 30nov. lukkes der for tilmeldning

Dage
Timer
Minutter
Sekunder
Early bird
slutter om
Dage
Timer
Minutter
Sekunder

Pris : 699kr. md. (normalt 999kr)
Spar oprettelsen på 899kr
Få gratis bootybuilder med.
(værdi 310kr. + fragt)

Særligt tilbud
gratis bootybuilder
+ spar oprettelsen på 799kr

Hvilke forløb
passer præcis til dig?

Personlige programmer
nye opskrifter & træningsplan hver 4. uge
Mulighed for tilkøb af coaching

CW APP

FITATHOME

Vægttab

FitatGym

Bikinifit

Fitathome

Vægttab

Bikinifit

Fitatgym

CW Kost

CW Træning

CW FAQ

Find svar på dine spørgsmål her

Fandt du ikke svar på dit spørgsmål? Så skriv til os på info@cwtraining.dk

Du vælger det pakkeforløb som der passer til dig, herefter tilmelder du dig og udfylder spørgeskema som du tilsendes via din mail.
Herefter guides du hele vejen i forhold til downloading af min app.
Max 2 hverdage efter du har udfyldt spørgeskema vil du modtage dine planer, både træning og kost. – så er vi igang!

Jeg tager højde får udfordringer som delte mavemuskler, knæskader og skulderskader.
Kosten tager vi højde for fravalg af visse madvare, glutenallergi og laktoseintolerence. Er du veganer eller vegetar er det heller ikke noget problem.

Du får 20% rabat på hele missfit shoppen. 

Bikinifit Fitness kræver bootybuilder
Fit at gym anbefales der bootybuilder.

Pakker:

Bikinifit hjemme

Fit at home

Alt efter hvilke forløb, så absolut! Det eneste forløb som ikke er fleksibel og må afvige fra madplanen er pakkefoløet “vægttab”. I de andre forløber guider vi dig til hvordan du lærer at være fleksibel i din kost og bliver bevidst om kalorier i madvare og drikkevare – så der er plads til hygge.

Min app hedder Beefit og indeholder 100vis af opskrifter som du i forvejen kender. Du har mulighed for at finde din madplaner samt træningsplaner. Træningsplanerne er bygget op med videoer til hver øvelse, vi vil nemlig rigtig gerne have du bliver dygtig til at træne, forstå teknik og blve selvsikker i din effektive træning.
I appen kan du også uploade billeder, tracke din udvikling og opdaterer med vægt. I min APP er der også en chatfunktion, men denne er ikke aktiv i pakkeforløberne.

Hver 4. uge får du tilsendt et spørgeskema til at tilpasse dine nye programmer og nye opskrifter. Dette sikre mig at du konstant udvikler dig og dine planer er målrettet dit ønske og mål.Har du brug for ugentlig check in og coaching er dette muligt at tilkøbe. Tilkøb af coaching kan ske efter køb af basis forløb, dette koster 799kr yderligere i måneden og dækker over en ugentlig tjek ind og justeringer på ugentlig basis evt.

Beskrivelsen i pakkeforløberne beskriver mulighederne og forventningerne til træningen i forløbet. Men som udgangspunkt skal du aldrig træne mere end du har tid til og som er realistisk i din hverdag. Træning skal give overskud og glæde, ikke dårlig samvitighed eller forbindes med noget dårligt pga. manglende tid.

Det skal du absolut ikke. Gode kostvaner holder ikke hvis du skal købe en masse madvare ind og lave mad, du normalt ikke ville spise. Brug spørgeskema til at beskrive hvilke madvare som er almindelige og nemme i din husstand, så jeg kan lave en madplan der passer ind i dit hjem.

Det kan du sagtens, der vil altid være “noget” man skal og måske det som gør man aldrig rigtig synes det er det rigtige tidspunkt. Men du kan sagtens holde ferie eller tage et par dage OFF, det ændre ikke noget i det store billede.

Jeg tror på at kalorieudsving er sundt for din forbrænding og mentale, sociale og fysiske sundhed. 

Bindingen er min. 3mdr – herefter kan man frit opsige. Du opsiger kun ved at sende en mail til info@cwtraining.dk – opsigelsen er en mdr plus løbende, så ønsker du kun at bruge din træningspakke i bindingsperioden, skal du opsige dette måneden inden bindingen stopper.

Efter køb af pakkeforløbet kan du ikke opsige da dine træningsplaner er et produkt lavet ud fra dit mål og krav. Bindingsperioden på 3mdr. er derfor gældende.

Du indtaster dine kortoplysninger og herefter trækkes beløbet hver måned så det skal vi ikke bekymre os om.