CW konceptet
Start nu
Min filosofi – din livsstil

Jeg har en vision… Og den er hjulpet på vej af mit seje kvindeteam bestående af Pernille, Sally og mig (Camille), som alle bidrager med hver deres unikke kompetencer inden for coaching, opskriftsudvikling og træningsoptimering.

Vi er passioneret omkring kvinders sundhed og vores dejlige piger har de absolut bedste forudsætninger for at opnå deres individuelle, sunde balance. 

Vi vil gerne sprede budskabet om, at man sagtens kan være sund uden hverken at skulle undvære alt det sjove eller gå på kompromis med livet. 

Vi arbejder hårdt på at ruske op i danske kvinder, så de kan slippe madsstressen og det forvrængende, usunde og uholdbare kropssyn. Vi ønsker at gøre kvinder sunde – inden for deres egne rammer. 

Som et team er vi stærkere. Lad os sammen fejre både dine og vores succes.

Opbyg din egen sunde livsstil Kom godt i gang
Ofte stillede spørgsmål
Chat

I 1:1 forløbet har du mulighed for at komme i kontakt med dine coaches, Pernille, Sally og mig (Camille) alle hverdage fra 8-16. Vi sidder hver dag på din chat til at hjælpe, vejlede og rådgive dig i hverdagen. Kommunikationen er essentiel for at vi kan hjælpe dig bedst muligt – så du skal aldrig holde dig tilbage med småt og stort, ønsker til træningsprogrammer,, nye opskrifter, spørgsmål og vejledning i din hverdag.  Vi lærer dig at kende så dine ønsker bliver opfyldt og vi imødekommer dig altid med de bedste løsninger som matcher din hverdag og hvis der er noget du gerne vil have ændret, noget der ikke passer ind i din hverdag eller andre justeringer, – så retter vi fluks. Det skal være sjovt og motiverende at være hos os og du skal føle det er DIT forløb, du skal også føle det.

Vi svarer altid dine beskeder så hurtigt vi kan og der vil aldrig gå mere end maximalt 24timer i mellem alle hverdage.

Bemærk at chatten ikke besvares i weekenderne, helligdage samt 1 januar.

En gang i ugen opdaterer du direkte inde i appen med formbilleder, mål, vægt og status. Vi har i personlige forløb mulighed for daglig kontakt, så opdateringerne bruger vi udelukkende for at justerer konstant til, så du opnår dit mål. Du har selv valgt din opdateringsdag som er vigtig du overholder. Din opdatering skal falde inden kl 12.00 – det kan være svær at nå hvis man har en hektisk morgen/formiddag, så du er selvfølgelig velkommen til at uploade dette aften før.

Din opdatering skal indeholde

  • Formbilleder (læs afsnit formbilleder)
  • Morgenvægt og mål (læs vægt og mål)
  • Skriftlig opdatering af ugen

Forløbet er til dig som gerne vil have os med dig i hverdagen, lige i lommen og både støtte, support og personlig coaching. Derfor kan du til hver en tid få justeret eller fornyet dit træningsprogram og du har mulighed til at få flere programmer til forskellige anledninger. Du skriver blot til os inde i din chat.

Måske har du ekstraordinært travlt en uge og derfor ønsker et program som passer bedre til en travl hverdag, måske skal du på ferie og ønsker et program som matcher din ferie træning eller måske skal vi tage nogle fysiske hensyn. Vi tilpasser konstant dine programmer så du får det bedste resultat samt din dynamiske hverdag. Du skal endelig ikke holde dig tilbage!

Alle dine programmer ligger inde i din APP og er bygget op med mine egne videoer, så du ikke er i tvivl om hvordan det udføres. Du vil modtage dine programmer i løbet af 1 arbejdsdag.

Vi vil gerne lærer dig at der ikke findes forbudte madvare og vi ønsker at du slipper for madstres, lærer at spise uden det er kompliceret og at nyde livet. (læs afsnit om CW kostfilosofi).

I 1:1 forløbet modtager du en simpel, standard madplan som er udregnet til dit mål. Denne madplan er ganske simpel og nem, det består af almindelig madvare som rugbrød, havregryn, ris, leverpostej og chokolade – alt det som den almindelige dansker har i køleskabet. –  Derudover kan du til hver en tid bede om nye opskrifter inde fra appen af.