Forløb


Normalt 1199kr i md.
Kampagne : 899Kr i md.

Tilmeldning lukker om

Dage
Timer
Minutter
Sekunder
Personlig tilpasset program til dit mål
Tilmeldingen er i gang!
Lige nu

KUN 899KR I MD. (NORM. 999KR)
SPAR OPRETTELSEN (799KR)

Tilmeldingen
lukker når alle
pladser er fyldte
Dage
Timer
Minutter
Sekunder
LUKKET FOR NYE
TILMELDNINGER
ÅBNER OP IGEN OM
Dage
Timer
Minutter
Sekunder

vælg din plan

Dit mål med dine planer, - designet af mig
hvilke forløb passer til dig?

normalt 1199 kr. pr. mdr LIGE nu KAMPAGNEPRIS KLIK PÅ FORLØBERNE OG SE TILBUDDET

CW APP

FITATHOME

Vægttab

Bikinifit

Fitathome

Vægttab

Bikinifit

CW Kost

CW FAQ

Find svar på dine spørgsmål her

Fandt du ikke svar på dit spørgsmål? Så skriv til mig på cwtraining.kontakt@gmail.com 

Er du både til FIT at Home og vægttab? Hvilke skal du så vælge? Eller vil du også gerne Bikinifir? Bare rolig, jeg kan aaltid ændre og dit forløb er tilpasset dig – så kategorierne er lavet så jeg ved hvad du prioriterer først. 

 

Har du 10+ kilo du gerne vil af med? Så er det Vægttabs forløbet jeg anbefaler, for kosten er i centrum.

Men det betyder bestemt ikke at vi også kan træne dig mod Bikinifit.

Er dit hovedmål at lave hjemmetræning og du ønsker at stramme op, men du ønsker også at tabe dig lidt?

Så vil jeg anbefale dig hopper på enten Bikinifit eller FitAtHome. – Men som sagt, jeg vil tilpasse det hele dig og dine planer så du opnår dit mål. 

 

Bare rolig, det er så nemt og du guides hele vejen.

Til en start vælger det CW Forløb som der passer til dig!
Efter du har tilmeldt dig modtager du en mail med dit personlige spørgeskema og bliver vejledt nemt og enkelt i hvordan du downloader min app.

Max 3 arbejdsdage efter du har udfyldt spørgeskema, vil du modtage dine planer, både træning og kost. – så er vi igang!

Jeg tager højde får udfordringer som delte mavemuskler, knæskader og skulderskader.

Kosten tager vi højde for fravalg af visse madvare, glutenallergi og laktoseintolerence. Mange foretrækker en laktosefri og glutenfri kost, derfor er stort alle mine opskrifter muligt at gå til med de forbehold. 

Er du veganer eller vegetar er der mulighed for at vælge dette også. Jeg har en stort udvalgt af kødfri valg og plantebaseret kost. 

Du får 20% rabat på hele missfit shoppen. 

Træningsforløberne Bikinifit og FitAtHome kræver disse pakker: 

Bikinifit hjemme

Fit at home

Absolut. 

Friheden til selv at vælge hvad man vil spise er for mig essentiel for at opnå et holdbart resultat og vaner. Jeg ser gerne at du gør dig klog på kalorier og forstår hvordan du selv kan fordele hvad du vil spise. Mine opskrifter og madplaner er bestemt nyttige i denne læringsproces. Vælger du Cw Forløb “vægttab” vil jeg anbefale du holder dig til madplanen de første 14dage for at vænne dig til mængderne. 

Angående antal gange i døgnet du skal spise, så afhænger det af hvem du er. Dage er også forskellige så derfor skal måltider tilpasses din hverdag og ikke din hverdag der skal tilpasses dine måltider. 

Min app hedder Beefit og indeholder 100vis af opskrifter som du i forvejen kender. Du har mulighed for at finde din madplaner samt træningsplaner. Træningsplanerne er bygget op med videoer til hver øvelse, vi vil nemlig rigtig gerne have du bliver dygtig til at træne, forstå teknik og blve selvsikker i din effektive træning. Dine træningspas er lavet og designet ud fra dit niveau og den tid du har til rådighed. Du vil modtage flere træningsprogrammer hvis du har behov for dette, husk at angive dette i dit spørgskema. 

I appen kan du også uploade billeder, tracke din udvikling og opdaterer med vægt. I min APP er der også en chatfunktion, men denne er ikke aktiv i pakkeforløberne.

Hver 4. uge får du tilsendt et spørgeskema til at tilpasse dine nye programmer og nye opskrifter.

Dette sikre mig at du konstant udvikler dig og dine planer er målrettet dit ønske og mål. 

Jeg tilbyder ikke coaching og personlig forløber i øjeblikket. Dog er dette en mulighed at tilkøbe nå der er åben for flere pladser, Jeg sender ekslusivt en mail ud til mine klienter der allerede er i forløb, da de er de eneste der får dette tilbud. 

CW Forløb får du tilsendt et spørgeskema og her er det vigtig du selv er realistisk i forhold til den tid du har til rådighed i hverdagen, angiver evt henyn jeg skal tage til nattearbejde, skiftende uger, mange rejsedage etc. 

Jeg kan nemlig altid lave flere programmer til dig så du har det program der passer til dine forskellige dage, tid og overskud. Dette kan kun ske hver 4. uge når du modtager spørgskema – ikke i mellem spørgeskemaer. Jeg sammensætter nemlig dine programmer så de i opbygning giver dig det bedste resultat ud fra de oplysninger jeg modtager af dig. 

Mine modultræninger er også altid en mulighed, du får afgang til nogle eksklusive moduler som du kan finde inde i din app. Mine modultræninger er enormt populære da de alle tager 10min og jeg træner med dig fra start til slut. 

Det skal du absolut ikke. Gode kostvaner holder ikke hvis du skal købe en masse madvare ind og lave mad, du normalt ikke ville spise.

Brug spørgeskema til at beskrive hvilke madvare som er almindelige og nemme i din husstand, så jeg kan lave en madplan der passer ind i dit hjem.

Det kan du sagtens, der vil altid være “noget” man skal og måske det som gør man aldrig rigtig synes det er det rigtige tidspunkt. Men du kan sagtens holde ferie eller tage et par dage OFF, det ændre ikke noget i det store billede.

Jeg tror på at kalorieudsving er sundt for din forbrænding og mentale, sociale og fysiske sundhed. 

Derudover, – har man ikke et afbræk fra hverdagen og får samlet gode minder på ferien, weekenderne og festerne, – så er det svært at finde motivationen i hverdagens hamsterhjul. Leverpostejsmadderne i hverdagene og vinen i weekenderne er de perfekte modsætningsforhold der giver balancen. At opnå en holdbart sundt livsstil handler ikke om hvad du spiser og træner, det handler om balancen mellem den sociale, mentale og fysiske sundhed. Ingen kan leve på bladselleri og isoleret fra omverdens dynamik. Vi er sociale væsner og gode minder fylder os op med glæde, uden glæde er vi ikke nogle særlige effektive eller motiveret væsner, så husk at samle minder og hyg dig – det giver dig energien for at passe godt på din sundhed generelt. 

Bindingen er min. 3mdr – herefter kan man frit opsige.

Du opsiger kun ved at sende en mail til cwtraining.kontakt@gmail.com

– opsigelsen er en mdr plus løbende, så ønsker du kun at bruge dit CW Forløb i bindingsperioden, skal du opsige dette måneden inden bindingen stopper.

Efter køb af CWForløb kan du først opsige så du slutter efter bindingsperioden på 12uger 

Du indtaster dine kortoplysninger og herefter trækkes beløbet hver måned så det skal vi ikke bekymre os om. Så vi skal kun bekymre os om at får dig derhen du drømmer om –  og give dig nogle sunde holdbare vaner som holder. 

Får du nyt kreditkort skal du huske at opdaterer dit kort. 

CW workout aps
Burmeistersgade 11, 4tv
1429 København K
Telefon: 81713341
CVR: DK40037063
PRIVATLIVSPOLITIK