Gør som mine klienter

Find din egen ALMINDELIGE sundhed

Mine forløb

Personlig tilpasset
eller
CWbootcamp

TRÆNING & KOSTPLANER

CW ForløbTil dig som ønsker et struktureret forløb med trænings- og madplaner. 

LUKKET FOR TILMELDNING 

12 ugers forløb

Til dig der ønsker fællesskab og læring med personlig coaching

Mit unikke 12trins forløb og kendte Bootcamp

CW BOOTCAMP

TILMELDNINGEN STARTER DEN 18FEB

MAD

Nemt, ukompliceret & holdbart

Du skal ikke spise mad du normalt ikke ville, du skal ikke bruge en formue på dit madbudget heller. Du skal nemlig lære at mad skal være nemt, ukompliceret og holdbart. Ud over en nem simpel madplan får du også ekslusivt hver måned et opskrifthæfte med mine egne lækre og velsmagende opskrifter.

Er du træt af madstress?

Er du træt af.... slankekure, ALT/INTET mentaliteten, dårlig samvittighed over mad og er du træt af at "sund" mad er kompliceret?

Vi vil have mad som smager godt! Du skal spise mad som DU synes smager godt og er nemt i din hverdag, fungerer praktisk og er budgetvenligt. Helt almindeligt! I mit univers er der hundredevis af forskellige opskrifter eller sammensætninger af måltidet, som du kan lave på få minutter.

Træning som passer til dig!

“Glem alt om overtræning, glem alt om at stresse over din træning og glem alt om at du skal tilpasse dig et træningsprogram. En sund, stræk og stram krop er ikke skabt ud fra mængden af træning. Mine pigers resultater kommer af træning som fungerer i deres hverdag. Sammen skaber vi de gode og holdbare rutiner som giver dig energi og velvære mentalt som fysisk”

Fitnesscenter eller hjemmetræning?

Måske er du til en kombination?

Jeg laver træningsplaner som virker, de er effektiv, korte og målrettet hvad du ønsker. Det er tilpasset dig og tager hensyn til delte mavemuskler, knæ eller en drilsk skulder. Jeg laver træning som du gider og kan udfører. Dine programmer er bygget op af videoer så du ikke er i tvivl om hvordan du udfører øvelsen korrekt.

Min APP

personlig statistik, træningsplaner & lækre opskrifter

Du er aldrig alene

Du har altid mulighed for support og chat gennem appen 👋

Unikke planer

Du får lækre madplaner og udfordrende træningsprogrammer 💪

Følg din udvikling

Med opdateringer og delmål kan du få statistisk overblik over din udvikling 📈

En vidensbank

Mulighed for læring, coaching og undervisning direkte fra appen 🙌

Jeg har de absolut bedste klienter!

Vi har kun én ting i fokus og det er dig! Vi gør alt for at du skal være tilfreds og komfortabel gennem hele forløbet.

Jeanette BorgenAnmeldelse fra Trustpilot
Læs mere
Girl in a jacket

Intet mindre en 5 stjerner! Jeg har været i det fedeste Bootcamp forløb hos Camille og hendes fantastiske team af kvinder. De ved 100% hvad de taler om, de har styr på det de laver og deres resultater er både blomstrende for krop - sjæl og fremtid! Jeg skal uden tvivl på et forløb igen, mest fordi jeg er vild med deres opbakning, tips, udfordringer, opskrifter, samtaler, træningsplaner og bare deres personligheder! Hvis du er i tvivl om noget med kost, krop, træning eller kalorier så er de kvinderne der kan hjælpe!
ChristensenAnmeldelse fra Trustpilot
Læs mere
Girl in a jacket

Har været tilmeldt 12 ugers bootcamp forløb og selve forløbet og camille+team får mine kæmpe anbefalinger! Nemt overskueligt og lige til forløb - med godt udbytte 😉 appen er let og overskuelig og træningen er nem at navigere i, både fordi der er detaljeret program og ligeledes videoer til korrekt udførelse. Cw holder hvad der loves - et forløb som er nemt, overskueligt og holdbart! Det er ingen slankekur med stamme restriktioner - men derimod en kæmpe oplysning, læring, bevidsthed og nysgerrighed... Læs mere på trustpilot.
Marianne NielsenAnmeldelse fra Trustpilot
Læs mere
Girl in a jacket

Nemt, ukompliceret og holdbart er mottoet hos Camille og teamet det holder 100% Jeg har igennem mit 5 måneders forløb fået tilegnet mig lidt nye vaner i mit madunivers, nemlig og være nysgerrig på hvad der står på bagsiden af varerne. Jeg går ikke ned på smagen, men gerne på kalorierne. Hjemmeøvelserne er perfekte i mit aktive udeliv da det kun kræver elastikker og håndvægt. Så alt motion foregår ud i haven/naturen. Der er altid hjælp og hente hos Teamet både hvis man hænger i det med træning eller mad så kommer der kyndig hjælp omgående.. Læs mere på trustpilot.
HelleAnmeldelse fra Trustpilot
Læs mere
Girl in a jacket

Cwtraining kan 100 % anbefales!!! Jeg har haft det bedste forløb hos dem og de er guldpiger!. Jeg har fået så mange gode redskaber og motivation til, at begynde at gøre noget godt for mig selv. De er så gode til at sætte mål, og så få de en på rette kurs igen, når man ikke lige synes det går som det skal. Det gode ved det hele er ,at man ikke skal spise alt mulige mærkeligt, og at det hele er meget afslappet.
Nicole HinrichsenAnmeldelse fra Trustpilot
Læs mere
Girl in a jacket

Kan varmt anbefale et forløb ved Camille og hendes team!😍 Meget lærerigt forløb, med lækre opskrifter og kalorielette lækkerier til den søde tand🤤 Teamet tager en i hånden og motivere når det til tider kan være svært at holde tungen lige i munden. Jeg har gennem forløbet fået en helt anden tilgang til mad, er blevet meget mere bevist om hvad jeg putter i munden, og ikke mindst nysgerrig på hvad der er i de forskellige fødevare🤩
Laura EnnéAnmeldelse fra Trustpilot
Læs mere
Girl in a jacket

Nemt, ukompliceret og holdbart er lige dét CW training tilbyder dig! Så hvis du er på udkig efter et livsstilændrende forløb, der både holder t og som er nemt og hvor er træning ikke tager mere end 15 min. - altså en der passer ind i en travl hverdag, så er det her du finder det. Jeg har i mit 4 måneder lange forløb fået tilegnet mig en masse inspiration, motivation, bevidsthed om hvad jeg rent faktisk propper i munden og de fedeste hjemmetrænings øvelser, som jeg fremadrettet vil tage med mig... Læs mere på trustpilot
Sarah RasmussenAnmeldelse fra Trustpilot
Læs mere
Girl in a jacket

Super-coachen 🤩 Hun har formået at sparke mig i gang og smide 12 kg på 4 mdr - helt uden de vilde restriktioner og regler 😍 Kan kun anbefales!
Henriette HolmAnmeldelse fra Trustpilot
Læs mere
Girl in a jacket

Virkelig et godt forløb. Alt tilpasset til hvad jeg havde brug for. Der er altid støtte og alt fungerer. Appen fungerer med al kommunikation og det er altid i en konstruktiv tone med opbakning og råd til at holde fast. Så livsglad et team der smitter så meget af - det er helt umuligt ikke at lade sig rive med i den glæde til livet🤩
PiaAnmeldelse fra Trustpilot
Læs mere
Girl in a jacket

Kan varmt anbefale Camille og Team.super professionelt , lækre opskrifter , træning der bliver tilpasset , og en varm og ægte interesse i DIG som person og i at det skal lykkes for DIG at komme i mål med dine resultater. Jeg troede aldrig jeg kunne tabe mig igen , efter sygdom og overgangs alder ,tabte 18 med hjælp og yderligere 2 efterfølgende. Jeg er nu nede på min ungdoms vægt , har det dejligt i min krop og næsten vigtigts af alt , jeg er blevet gode venner med og meget klogere på MAD … så - spring på hvis du overvejer det , det kan kun blive godt 🌸
Michelle JulAnmeldelse fra Trustpilot
Læs mere
Girl in a jacket

Er så glad for jeg besluttet mig og tog mig sammen til at tage et forløb hos Cwtraining 🤩 🤩 havde aldrig troede det kunne lade sig gøre at jeg kunne tabe mig havde prøvet så mange kostplaner og personlig træner og ente altid med jeg gav op på træningen, men takket være Cwtraining så fandt jeg glæden i at træne og lærer en masse lærrige ting Og det resulteret i efter jeg havde været i 3 måneders forløb hos jer tabte jeg 10 kg 😊 er super taknemlig for jeres hjælp😊🌸
Maiken JonassenAnmeldelse fra Trustpilot
Læs mere
Girl in a jacket

Jeg har haft et forløb på 4 måneder - jeg har fået alle de rigtige redskaber og en altid hurtig respons tid ❤️ Jeg kan kun give en kæmpe anbefaling. Jeg overvejede et forløb igennem flere år ved CW og det eneste jeg fortryder er at jeg ikke gjorde det noget før. Intet mad er forbudt og det at have lært at navigere i det og ikke længere have dårlig samvittighed, det er en kæmpe frihed!
LineaAnmeldelse fra Trustpilot
Læs mere
Girl in a jacket

Jeg har været i et 3 måneders forløb, da jeg trængte til at stramme op. Jeg havde været igennem et større vægttab og havde brug for hjælp til at komme i gang med opstramning. Jeg har fundet glæden ved træning, og forløbet har været så behageligt. Søde mennesker, der altid bakker en op. Jeg er så tilfreds og kan kun anbefale det til andre!
Michell KirkegaardAnmeldelse fra Trustpilot
Læs mere
Girl in a jacket

Hvis man som kvinde skal have en online træner, så tager man Camille og hendes team! De varmeste anbefalinger herfra, de er menneskelig, forstående, hjertelige og skam os bestemte når der er brug for det 😍 De hjalp mig med at finde vejen til min sundhed og hvordan jeg skal navigere i alt det med mad og træning. Af hjertet tak!
Christina HenriquesAnmeldelse fra Trustpilot
Læs mere
Girl in a jacket

Alle burde tage et forløb hos Camille/CWtraining ♥️💪🏻Der er ingen undskyldning for ikke at komme i dit livs form og få en 🍑 i festhøjde. Selv med en travl hverdag, lykkes det Camille at skræddersy det perfekte program med de lækreste madplaner - så jeg nu er i mit livs form.

Camille og hendes team er guld værd og får min varmeste anbefaling. 🥰💪🏻😘
ChristinaAnmeldelse fra Trustpilot
Læs mere
Girl in a jacket

Jeg har deltaget i et forløb, hvor jeg nu har opnået alle mine mål. Jeg har fået en viden om kost og træning, jeg aldrig før har haft. Dette har været en rejse, hvor hver en krone, har været det hele værd. Camille er fantastisk, direkte og omsorgsfuld. Jeg kan kun anbefale et forløb hos CW-training.
SetarehAnmeldelse fra Trustpilot
Læs mere
Girl in a jacket

Jeg vil helt klaret anbefale Camille, og hendes team da de virkelig har styr på deres kram. Jeg har været ved en anden coach før, og jo jeg fik også resultater der - men jeg var personlig utrolig importeret over alt den bag arbejde der lå ved at have Camille som coach. Jeg har ikke kun fået resultater her , men jeg er blevet klogere og jeg har lært om hvorfor og hvordan ! Jeg er følte faktisk at “ someone cared” jeg var ikke bare en blandt bunken. Så tusind tak for den gode oplevelse
Tidligere
Næste

Tranformationer